تعریف، مزایا و کاربردهای سازه ال اس اف(LSF)
تماس با ماسازه های ال اس اف از مواد با ساختاری نوین
ساخت و ساز با سبکی نوین: معرفی ال اس اف به عنوان راهکاری متفاوت و کارآمد
کاربرد سازه های فلزی سبک ال اس اف
فرایند ساخت سازه فولادی سبک
1
طراحی سفارشی
2
تولید و ساخت
3
نصب
ورتکس سازه، مجری بیش از ۷۰۰ واحد ویلای و مسکونی موفق در اکثر نقاط کشور
چرا ساخت با قاب فولادی سبک را پیشنهاد می دهیم
عدم پوسیدگی
بدون مواد شیمیایی سمی
بدون کوچک شدن، ترک خوردگی
بدون خم شدن، تاب برداشتن
بدون گاز و بخار
بدون نیاز به خشک شدن
بدون زنگ زدگی
غیر قابل احتراق
برخی از مهمترین مزایایی سازه ال اس اف
سرعت ساخت بالا
صرفه جویی در هزینه
مورد تائید نظام مهندسی
مقاوم در برابر زلزله و آتش
تولید در کارخانه
کاهش هزینه های مصرف انرژی
کیفیت و دقت بالا در اجرای اتصالات
سهولت اجرای تاسیسات برقی و مکانیکی
سوالات متداول شما
هزینههای ساخت و نصب سازههای ال اس اف ممکن است با توجه به عوامل مختلفی مانند ابعاد سازه، نوع مصالح مورد استفاده، شرایط محلی و زمان ساخت متغیر باشد. اما به طور کلی، سازههای ال اس اف معمولاً هزینه کمتری نسبت به سازههای بتنی یا فولادی سنتی دارند. این نوع سازهها به دلیل سازگاری بالا با تکنولوژی ساخت، سرعت بالا در نصب، و کاهش هدررفت مواد، میتوانند هزینههای ساخت را به طور قابل توجهی کاهش دهند. از طرفی، هزینههای نصب نیز به دلیل سادگی و راحتی در فرآیند نصب، کمتر از روشهای سنتی میباشد. با این حال، برای دقیقترین اطلاعات مربوط به هزینههای ساخت و نصب، با کارشناسان ما در ورتکس سازه تماس حاصل فرمائید.
سازههای ال اس اف به دلیل استفاده از فولاد گالوانیزه و ویژگیهای طراحی خاص، میتوانند مقاومت قابل توجهی در برابر شرایط محیطی مانند زلزله از خود نشان دهند. فولاد گالوانیزه دارای خاصیت مقاومت به خوردگی و تأثیرات محیطی است که عمر مفید سازه را افزایش می دهد.
طراحی دقیق و رعایت استانداردهای طراحی زلزله، همراه با ساختار صنعتی و تولید قطعات و اجزاء سازه در کارخانه، و همچنین نصب توسط نیروهای متخصص و آموزش دیده میتواند به افزایش مقاومت و استحکام سازههای ال اس اف در برابر زلزله کمک کند.
با توجه به این عوامل، سازههای ال اس اف که با رعایت استانداردهای لازم ساخته شوند، میتوانند زلزلههای تا 8 ریشتر را تحمل نمایند.
بله، سازههای ال اس اف نیاز به فونداسیون Foundation دارند، اما حجم و وزن فونداسیون سازه های ال اس اف نسبت به سازه های بتنی و فلزی بسیار پائینتر می آید، زیرا وزن کمتری را باید پشتیبانی کند. برای ساخت دیواره فونداسیون سازه های LSF می توان از بتن آرمه ، دیوار برشی، مصالح بنایی مانند بلوک های سیمانی که با بتن پر شده باشند استفاده کرد.
احتمال نشست فونداسیون در سازههای LSF نسبت به سازههای فولادی و بتنی به دلیل وزن سبکتر ، همچنین توزیع یکنواختتر بارهای ساختمانی بر روی فونداسیون، معمولاً کمتر است.
عناصر اصلی ساختمانهای بر پایه ال اس اف LSF شامل:
- مقاطع فولادی سرد نورده شده: این مقاطع از ورقهای فولادی سرد نورده تشکیل شدهاند که برای ساختار اصلی ساختمان استفاده میشوند و از انعطاف بالایی برخوردارند.
- صفحات پوشش رویه درونی: این صفحات بر روی ساختار فولادی نصب میشوند و به عنوان پوشش داخلی ساختمان عمل میکنند. از جمله مواد استفاده شده میتوان به تخته گچی (کناف) یا پانلهای UPVC اشاره کرد.
- لایه عایق حرارتی و صوتی: این لایه عایق برای کاهش تبادل حرارت و صدا بین داخل و خارج ساختمان استفاده میشود. مواد مانند پشم سنگهای روکشدار یا پشم شیشه برای این منظور استفاده میشوند.
- صفحات پوشش بیرونی: این صفحات بر روی ساختار فولادی نصب میشوند و به عنوان پوشش خارجی ساختمان عمل میکنند. میتوان از فایبر سمنتها (پایه سیمانی)، ورقهای OSB (پایه چوبی) یا مواد دیگری که دارای تأییدیه فنی مهندسی باشند، برای پوشش خارجی استفاده کرد.
تأسیسات الکتریکی و مکانیکی به صورت توکار و با عبور دادن تأسیسات از داخل سوراخهای از پیش تعیین شده در ساختمان انجام میشود، که این امر به زیبایی ساختمان کمک میکند.
جهت مشاوره و استعلام قیمت تماس بگیرید.
جهت دریافت پاسخ سوالات خود و دریافت مشاوره رایگان می توانید به شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید و یا درخواست مشاوره برای ما ارسال نمایید.